Ingrid Loeld Rasch, Karin Nielsen Lundin och Linda Skårbratt.

Nu är vi tre nya utvecklingsledare på Regionbiblioteket

Ingrid Loeld Rasch arbetar sedan början av mars som utvecklingsledare för Läslust, dvs verksamhet som stimulerar intresset för läsning och litteratur för alla åldrar. Bland annat leder och samordnar Ingrid det regionala nätverk Götabarn. Ingrid ansvarar även för den årligen återkommande tävlingen Unga berättare.

Karin Nielsen Lundin är ny utvecklingsledare för Digital kompetens och arbetar med utveckling av bibliotekens arbete för allas möjlighet till digital delaktighet i samhället samt medie- och informationskunnighet (MIK). Karin arbetar också med skolbiblioteksutveckling och ansvarar för utbildning för personal inom skolbiblioteksverksamhet.

Linda Skårbratt är utvecklingsledare för bibliotekens e-tjänster och samordnare för Götabibliotekens webbredaktion. Linda ansvarar även för Götabibliotekens gemensamma e-böcker och databaser.

På Regionbibliotek Östergötland samarbetar vi i team kring olika processer som t.ex. tillgänglighet, mångkultur och digital delaktighet. Vi nya kommer att samarbeta nära tillsammans med de som är utvecklingsledare sedan tidigare. Vi kommer att höra av oss till er om att få komma ut och hälsa på era bibliotek – bjud gärna in oss, vi står för fikabrödet! Innan dess ses vi säkert i olika grupper och sammanhang.

Det ska bli roligt att få samarbeta med er!