Höstkonferens 2024

Plats: Louis de Geer, Dalsgatan 15, Norrköping

Datum: 2024-09-13

Tid: Hela dagen

Sista anmälningsdag: 2024-06-17

Kontaktperson: Elisabeth Cserhalmi, elisabeth.cserhalmi@regionostergotland.se

Program:

Inställning – omställning – utställning

Bibliotekens roll inom Agenda 2030

Hej kollegor inom regional biblioteksverksamhet!

Nu öppnar vi anmälan till årets FRB-konferens som har det angelägna temat Agenda 2030. Den äger rum i Norrköping på den miljöcertifierade konferensanläggningen Louis de Geer den 13-15 september 2024.

Så kul det ska bli att äntligen få träffas på riktigt – det tror vi alla har längtat efter! Vi har därför utformat konferensen för att maximera möjligheterna för möten och samtal, och vi hoppas att många väljer att komma redan på tisdag kväll för att mingla och mysa.
Efter vår avslutande lunch på torsdagen finns också möjlighet att stanna kvar och träffas i nätverk eller andra konstellationer.

Vi är jätteglada att vi lyckats få Karolina Andersdotter som vår moderator och huvudtalare för konferensen. Karolina är doktorand vid Åbo Akademi och en välkänd profil i biblioteksvärlden. Hon ska leda oss genom två dagar med fokus på bibliotekens roll inom Agenda 2030.
Konferensen kommer att präglas av samskapande snarare än föreläsningar, så se till att formtoppa dina relations- och reflektionsmuskler till september.  I augusti återkommer vi med ett program.

Ha en riktigt skön sommar så länge!

Bästa hälsningar från arbetsgruppen för konferensen & styrelsen inom FRB

Allmän information 

Bokning av resa och logi står var och en för. Har du ännu inte bokat boende i Norrköping så gör det omgående då det är högt tryck på hotellen.

Kostnad för konferensen är 2000 kr/person och i denna avgift ingår:

14 september startar vi kl. 09:00 och det serveras genomgående vegetarisk kost under hela konferensen.

Konferensen avslutas ca kl. 14:00 på torsdagen 15 september.

Obs! Kort anmälningstid – sista anmälningsdag är fredagen den 17 juni.

Har du frågor? Mejla eller

UPPROP (call for links)!
Vi vet att ni alla har goda exempel på hur folkbibliotek i er region, och ni själva, redan jobbar med hållbarhet och Agenda 2030. Vi vill be alla att inför konferensen skicka in länkar till era goda exempel inklusive en kort ”programförklaring” som kan publiceras på FRB:s webbplats.
Använd kontaktformuläret på FRB:s webbplats